Waarmee helpt..

opruimen_ordenen_woning_schuur_zolder

Opruimen en ordenen in uw woning

Krijgt uw woning niet de aandacht die het verdient?

U heeft een druk gezin, een drukke baan, een volle agenda, een lichamelijke beperking of hulp nodig na een moeilijke periode. Uw huis krijgt niet de aandacht die het verdient en uw huishouding dreigt een chaos te worden. Het overzicht is verdwenen, uw woonkamer ziet er uit als een opslagplaats, een schuur waar geen fiets meer in past, uw zolder is niet toegankelijk vanwege de vele spullen, speelgoed slingert rond, spullen hebben geen vaste plek etc.

Samen gaan we aan de slag!

U bent niet de enige! Bijna een op de drie Nederlanders heeft moeite zijn huis en/of werkomgeving opgeruimd te houden. Samen gaan we aan de slag! We bekijken de betreffende ruimte en uw spullen. Ik geef u advies over het aanschaffen van opbergmaterialen en ga u leren keuzes te maken en praktisch in te delen.

Rust, Ruimte én overzicht

Ook krijgt u praktische tips om uw leefomgeving opgeruimd en overzichtelijk te houden. Het eindresultaat is een opgeruimd huis waar alles een vaste plaats heeft gekregen. Kasten en ruimtes zijn overzichtelijk ingedeeld. U ervaart opluchting, minder stress en vertrouwen om zelf verder te gaan!

Het eindresultaat is een hersteld en opgeruimd huis!

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Eeneke Hoeve
Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Persoonlijk contact

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.