Waarmee helpt..

Leegruimen van een woning / delen daarvan

Praktisch denken en samen keuzes maken

Door een ingrijpende gebeurtenis zoals het overlijden van een dierbare, krijgt u te maken met het leegruimen van een woning door een nalatenschap. Dit gaat vaak gepaard met veel emoties waardoor het moeilijk is om praktisch te denken en keuzes te maken. Het kan ook zijn dat u als nabestaande te ver weg woont of simpelweg geen tijd heeft.

Samen maken we een plan van aanpak. Ik help u bij het uitzoeken en opruimen van de inboedel. Dit traject zal met zorg en respect voor de spullen van de overledene worden afgewikkeld. U kunt zo snel mogelijk aan uw rouw of verwerkingsperiode beginnen.

Leegruimen én herinrichten

Door aardbevingsschade moeten delen van uw woning worden leeg geruimd. Het hele traject rondom de aardbevingsschade heeft al voor een hoop stress gezorgd. U ziet er tegenop om er aan te beginnen. U hoeft dit niet alleen te doen! Samen doorlopen we de betreffende ruimte en zorgen voor het leegruimen en opslaan van uw spullen. U ziet wellicht spullen voorbij komen die u al jaren niet heeft gezien. We kunnen dan van de gelegenheid gebruik maken om te kijken wat u wilt behouden of wilt wegdoen. Ik help u om keuzes te maken. Na de herstelwerkzaamheden kan ik u helpen met het herinrichten van de ruimte. Ik kan u adviezen geven voor een andere indeling of praktischer in te richten.

Het eindresultaat is een hersteld en opgeruimd huis!

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Eeneke Hoeve

Persoonlijk contact

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.